Vi leverer målbare resultater og kvalitet som beriker og engasjerer!

StyrkeriSpill tilrettelegger for at ledere, team og virksomheter skal utvikle styrkebasert kultur –  slik at alle kan gjøre det de er best på hver dag, individuelt og i samarbeid. Ved å bruke styrker som positive forskjeller, mobiliserer ledere og bedrifter seg for fremtidens arbeidsliv hvor engasjement og unikhet blir viktige konkurransefortrinn.

StyrkeriSpill er de første i Norge til å dele forskningsbaserte og målbare verktøy/metoder gjennom Gallup Inc. og Clifton Strengths Finder™ . Karin Range og Michael Monrad-Krohn er begge Gallup® Certified Strengths coacher og medlemmer i SoCentral – Nordisk inkubator for samfunnsinnovasjon.

Karin Range

Karin Range | Partner

input I  connectedness I  learner I  intellection I adaptability I

Karin Range har over 30 års bakgrunn som leder fra forlagsbransjen (Gyldendal, Egmont Publishing og Cappelen Damm) og er Norges første Gallup Certified Strengths Coach og DNCF Sertifisert Coach.

Hun er lidenskapelig opptatt av at alle mennesker skal få gjøre det de er best på og at leder, individ, team og organisasjon skal levere til høyeste potensial og kvalitet. Å være ”gjennomsnittlig” er ikke noe mål – heller; ”unikhet, kreativitet og resultatorientering – med mening”, er viktig for Karin.

img_0445

Michael Monrad-Krohn | Partner

strategic I achiever I learner I maximizer I ideation

Michael Monrad-Krohn er Gallup Certified Strengths Coach, Accredited  Strengthscope; practitioner and team partner,  ICF Coach.

Michael har bakgrunn fra kommunikasjon og prosessledelse. Har har ledet utviklingsprosjekter innen omstilling, opplæring, innovasjon og kommunikasjon, og har lang erfaring i å sette sammen team som skal levere og jobbe etter styrkebaserte prinsipper. Michael designer inspirerende workshops med tydelig metoder for mål.

Nordisk samarbeid

Vi samarbeider med Gallup Sertifiserte Strengths Coacher i Skandinavia. Alle våre samarbeidende nordiske partnere, har bred erfaring innen ledelse, HR, salg og markedsføring. Vår felles visjon er å skape engasjerte arbeidsplasser for individ og bedrifter i hele Norden.

Vi jobber med både små og store bedrifter på flere språk, også engelsk.

Christian Holst (Danmark)

input I learner I significance I intellection I connectedness I

Christian Holst er Danmarks første Gallup Certified Strengths Coach.(2016) Han er ansvarlig for selskapet Strengths.dk og jobber med ledelse og HR med fokus på team-utvikling og ytelsesoptimalisering, basert på styrker og positiv psykologi. Han er også sertifisert i DISC, MBTI / JTI & Belbin.

David Johansson (Sverige)

strategic  I  futuristic  I  activator  I  responsibility  I  belief I

David Johansson er Sveriges første Gallup Certified Strengths Coach (2014). Fra 2005 har han styrket individer og team med hjelp av StrengthsFinder®. Etter videreutdanning med Gallup® og mastergrad ved University of Wales, startet han Styrkor 2010.

Bengt Kallenberg (Sverige)

learner I input I activator I maximizer I dicipline I

Bengt Kallenberg, Gallup Certified Strengths Coach, har fra 2006 jobbet med utvikling av ledere og grupper, karrierecoaching, foreleser og som forfatter. Han har mange års erfaring fra lederstillinger og også sertifisert coach (ICF PCC). Bengt har skrevet flere bøker om ledelse.

Har du lyst til å vite mer? Vi møter deg gjerne til en uforpliktende samtale.

Vil du kontakte oss?

Kontakt oss

Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt i løpet av 2 virkedager.

Start typing and press Enter to search