Hva

gjør DEG

unik?

Oppdag dine styrker med Clifton Strengths Finder™

Opplev mer motivasjon!

Studenter som kjenner sine styrker, opplever 6 x høyere motivasjon og lykkes raskere i sin spesialisering

Få bedre livskvalitet!

Mennesker som bruker sine styrker hver dag, har 3 x høyere livskvalitet og glede og lykkes raskere i karriere utvikling

Oppdag din unikhet!

Når du bruker dine styrker får du flere positive relasjoner med andre mennesker, økt selvfølelse og selvtillit

Bli MER av den du er!

I fremtidens digitale arbeidsliv vil dine talenter og styrker være din viktigste aktiva for deg, dine arbeidsgivere og samfunn. Oppdag et nytt styrkespråk gjennom Clifton StrengthsFinder som brukes av tusenvis av universiteter og studenter verden over. Gjennom Gallups program og metodikk, får du som student bedre innsikt og forståelse for din unike profil. Programmet består av én individuell samtale og en lærerik workshop som gir deg grunnlag og motivasjon for å bli enda bedre kjent med deg selv og dine medstudenter.

Programmet inkluderer:

  • Individuell samtale
  • 1/2 dag workshop
  • CliftonStrengths rapporter
  • Handlingsplan for personlig utvikling
  • Digital app
  • Boken Strengths 2.0.
  • Meetups for Clifton Strengths studenter

You cannot be anything you want to be – but you can be a whole lot more of who you already are.” – Tom Rath (forfatter av Strengths 2.0)

Clifton StrengthsFinder™ – anerkjent utviklingsverktøy på universiteter verden siden 2002

Når studenter lærer å kjenne sine styrker, trives de bedre i studiet, og når de trives har de også større mulighet til å få suksess, både privat og profesjonelt. Tusenvis av universiteter verden over har innført Clifton StrengthsFinder. Les gjerne mer om Gallups forskning her. Ønsker du mer informasjon om hvilke universiteter som bruker Clifton Strengths, ta kontakt.

 

When students not only know their strengths — but more importantly, apply them — the effect on their lives is tranformational.

Fra «The Clifton StrengthsFinder and Student Developement – a Review of  Research»      

Dette sier våre kunder

  • Jeg tok GSF testen for mange år siden uten å ta gjennomgang. For kort tid siden tok jeg en gjennomgang med Karin. Karin er kunnskapsrik og levende, og god på både å presentere funn og å utfordre. Jeg fikk en fornyet forståelse av hvordan jeg kan justere mine styrker og talenter og hvordan jeg kan bruke ulike styrkekombinasjoner avhengig av hva slags oppgaver og situasjoner jeg er i. Jeg kommer til å samarbeide med Karin igjen!

    Siri Abrahamsen, fasilitator/coach/terapeut

Bli kjent med dine styrker!

Gallup har gjennom 60 års forskning gjennomført spørreundersøkelser og studert en million team bedrifter verden over, arrangert over 500.000 personlige intervjuer med ledere og enkeltpersoner for å komme frem til hva som er ”nøkkelen” og strategi til hvert individs suksess for å lykkes med drømmer og mål. Resultatet av Gallups undersøkelser resulterte i : Clifton Strengths Finder Themes – 34 temaer vi alle er mer eller mindre bevisst over, og som vi alle har i oss basert på positiv kognitiv psykologi. 

Våre talenter (filtre) og styrker  – den måten vi unikt og individuelt tenker, føler, prosesserer og handler/utfører – representerer kraft, vekst og potensial. Vi har alle våre egne ”filtre” og vi ser ”kart og terreng” ulikt.

Dine unike styrker for deg som person er –  å gi vekst på hvem du allerede er – du er unik, – du trenger ikke å bli ”noen” du ikke er. Snarere tvert i mot – bli mer av den du er! Når du bruker dine styrker, øker du også din livskvalitet.

 “People who do focus on their strengths every day are six times as likely to be engaged in their jobs. They are more productive too (22%), both individually and in teams. And they are more than three times as likely to say they have an excellent quality of life. “ – Gallup

Vil du vite mer, vi kontakter deg

Kontakt oss

Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt i løpet av 2 virkedager.

Start typing and press Enter to search